De Hvide Svaner Camping v. Karrebæksminde

På vej mod Gåsetårnet

Så skal der leges på pladsen ved Gåsetårnet

I campingvognens køjeseng...

Aftenhygge i forteltet

Morgenmadshygge

Formiddagskaffe, kiks og hyggelæsning på bådebroen

En skøn is og en god kop kaffe nydes på Enø fra Enø Konditori med udsigt til Karrebæksminde

L-bleerne skal jo også klares...her for foden af en lokal mølle

På legepladsen

Haps skal spilles i en campingvogn

Genkender du billedet fra foråret 2011 og med Ronja? Nu med Vigga i Lalandia

Kanelgiffeltid

Hygge i den øverste køje

Aftengåtur

Bonbonland

Bonbonhygge

Den første campingferie 27. - 31. august 2014

Onsdag d. 27. august pakkede vi bilen og kørte sydpå.
Mod Vordingborg og Gåsetårnet, men vi måtte vende om efter 25 minutter for at hente Bonbonland-billetter 🤩.

Vi nåede Gåsetårnet omkring kl. 14.30 og kom både op i tårnet og rundt i området.
 
Kl. 16 kørte vi mod campingpladsen De Hvide Svaner ved Karrebæksminde - en stor plads med omkring 200 fastliggere lige ned til vandet.

Vand, varme mm. var ikke i orden, men heldigvis er vi jo ikke så sarte kva husbyggeri, så efter udpakning gik vi ud på landevejen og fandt den lokale grill for dagens aftensmad.


Torsdag
Efter en kold nat i campingvognen på Pærevej nr. 1 hentede Ronja og Kim forudbestilt morgenbrød i pladsens kiosk og maden blev nydt til fulde i forteltet.

Formiddagen stod på hygge i vognen og en lille tur ned til vandet med kaffe på termokanden og kiks på bådebroen og en lille bog. Sørme om ikke også Ronja og Kicki fik dyppet tæerne 🙃

Kl. 14 kørte vi til Karrebæksminde og osede lidt rundt på Enø, drak kaffe på Enø Konditori og kørte lidt rundt.

Hjemmefra havde vi bestilt bord på kroen til stegt flæsk og persillesovs samt spareribs. Vigga sov sig igennem middagen og Ronja spiste et stort stykke islagkage til aftensmad, så der var rigtig feriestemning.

Aftenen stod på hygge i forteltet og i den varme campingvogn.


Fredag
Kim og Kickis 5 års bryllupsdag skulle fejres med morgenbrød, gaver og leg i forteltet.

Kl. 10 kørte vi mod Lalandia i Rødby og begyndte med kaffe og besøg i Monki Tonkyland, indkøb for feriepengene fået af o-mormor og farmor og farfar samt badeland. Viggas første besøg i badeland var en stor succes og Ronja og Kim fik for alvor rutsjet i rutsjebaner.
 
Dagen blev afsluttet med en stor bøf i Bone´s og det var en meget træt familie, der satte kursen mod De Hvide Svaner og Pærevej nr. 1 kl. 20.

Efter putning af tøser stod den på stearinlys, whisky og chokolade i forteltet 😘


Lørdag
Ronja nød hver dag at gå alene på campingpladsens legeplads, som lå to minutter fra campingvognen. Så til trods for regn, gik Ronja efter morgenmaden mod legepladsen mens Kim klarede opvasken og Vigga sov i barnevognen, mens mor holdt øje med en kop kaffe og et britisk boligblad.

Efter frokosten gik hele den lille familie rundt på campingpladsen og drømte om fastliggerlivet med store vognen, hvidt stakit og plads til solbadning. 

Da regnen satte ind igen kørte vi mod et anbefalet ishus og en lille antikbutik.
Begge tøser faldt i søvn på hjemturen, så til lyden af en skotsk cd fra bryllupsrejsen, kørte vi ud i oplandet og så os lidt omkring. 

Da der ikke var vand i campingvognen, gad de voksne ikke aftensmadkokkeriet, så Ronja og Kim hentede pizzaer på Enø Pizzaria og efterfølgende stod aftenen på legeplads og aftentur rundt igen på campingpladsen. 


Søndag
Sidste morgen på campingpladsen, oprydning og pakning af bil. De famøse Bonbon-billetter skulle nu i brug, så vi kørte mod Holme Olstrup og slikland.

Ronja nød det til fulde og Vigga var også meget optaget af livet i en forlystelsespark, selvom hun ikke måtte prøve noget.

Kl. 17 købte Ronja 10 slikkepinde i udgangen/kæmpeslikland og bilen skulle nu finde hjem mod Jyderup. Vigga er normalt roligheden selv, men 20 minutter hjemmefra var det alligevel for hårdt og temperamentet/overtrætheden tog overhånd. Men hjem kom vi da 😲

Alle er enige om, at vi havde en fantastisk ferie og Ronja spørger jævnligt til, hvornår næste campingferie begynder?!