The Rez
Kim anlægger præriebed i haven - maj 2016
Her bor vi
Her bor vi så - Kim, Kicki, Ronja og Vigga - på Reservatet i Ll. Stokkebjerg lidt uden for Jyderup i det skønne Nordvestsjælland.

Her er en ganske speciel, afslappet stemning, som alle bemærker på deres første besøg.
Vi bor blandt fasaner, rådyr, mus og ikke mindst 1 stor hankat: Botto. Desværre er både Futte, Garfield og Frej gået fra os i 2014/2015/2019.

Vores Ferdinand - dansk-svensk gårdhund fra 21.04.15 - er flyttet ind hos os den 11. juli 2015. Han er en god vagthund, der er god til at gø og blid som dagen er lang.

5 høns og en Hans er flyttet ind i en stor hønsegård d. 11. juli 2014 og sådan startede vores hønsehold + hans. Siden da er mange flyttet ind: alle racer, størrelser og slagser er velkomne - fra kylling til arvehøns i voksenalderen.
Vi drømmer om at bo her resten af livet med børn og dyr; gerne mange dyr 🙃

Lidt kærlighedshistorie 
Vi mødte hinanden i februar 2006 til generalforsamlingen i Dansk-indiansk Forening på Rødovregård i Rødovre.
I foråret 2006 stod det på heftig, men hemmelig, flirteri. Sommeren 2006 sluttede flirteriet. Vi holdt dog stadig kontakt gennem medlemskabet i Dansk-indiansk Forening og i sommeren 2007 kunne vi ikke længere holde os fra hinanden.
Vi blev kærester 27. august 2007 og gift 29. august 2009.

Kim købte Reservatet i oktober 2006. Her boede han det første års tid alene med tipi i haven og mus i sengen. Huset var meget sparsomt møbleret, men det var Kims drømmehus, så det var lige meget.

I eftersommeren 2007 kom Kicki ind i billedet. Efter 4 år på Nørrebro i København trængte hun til frisk luft og røde kinder.
 
Brylluppet
Lørdag d. 29. august 2009 blev vi viet, både borgerligt og på indiansk maner. Venner, familie, naboer og bekendte var med til at gøre dagen til en af de største oplevelser i vores liv.
Dagen efter brylluppet tog vi på bryllupsrejse i Skotland, hvor vi kørte hele vejen rundt fra øst over nord til den vestlige del. Det var en fantastisk tur ud i den skotske natur med skønne overnatninger på luksushoteller og slotte (med spøgelser). Rejsen var en gave fra Kickis forældre.

Børnene
Vores kærlighed til hinanden kom for alvor til udtryk med ankomsten af vores lille Ronja - en rigtig guldklump, der vist har arvet lidt af fars temperament og mors afslappede forhold til spisning. Og tre et halvt år efter har Vigga sluttet sig til flokken, så nu er vores familie komplet!