Ronja ser Disney på vej hen over Fyn mod Lalandia (13. april 2012)

"Sikke vådt det her er...". Ronja skal lige forstå konceptet og putter lidt i en badekåbe og med sutten (13. april 2012)

"Sikke et stort og vådt hav her i Lalandia (13. april 2012)

Ronja tager en lur i sommerhuset inden aftensmaden (13. april 2012)

"Se lige den store abe - og mor forærede mig en lyserød t-shirt med et billede af den!" (14. april 2012)

"Se lige far og jeg på motorcyklen, mor" prøv at sammenlign fra turen til Lalandia i 2011... (14. april 2012)

Mor var ude og shoppe, så det var far, der skulle sørge for mit bad og at komme i badedragten... (14. april 2012)

Madhygge på restaurant Bambino (14. april 2012)

Så gik turen igen til Lalandia i Billund med faster Mette, Buller, kusine Freya og fætter Noah og Elias (selvfølgelig også med mor og far).

Vi kørte sammen alle sammen fredag d. 13. april om morgenen og landede i badeland kl. 12.30. Ronja skulle lige se tingene lidt an, men så var hun også klar til at plaske og spise soft ice af en abe-kop. Uden en lur var der fuld fart på hele eftermiddagen.
Buller kom kl. 17.30 og snart efter kørte vi hen til vores fælles sommerhus og lavede aftensmad (spaghetti og kødsauce).

Lørdag morgen tog vi det lille tog hen til badeland (vi boede længst muligt væk fra badeland. Far og Ronja gik sammen ind og mor shoppede - tænk at det kan tage så lang tid at finde en badedragt...
Ronja var lige faldet i søvn og da hun vågnende, var det tid til pizza - stadig iført badetøj.
Kl. 17 gik vi på familierestauranten Bambino og alle spiste til de var ved at segne - der var alt til både børn og store børn.
Efter maden var det tid til leg, klatren og boldspil i Monky Tonkyland til kl. 20.30. Så kørte toget os til sommerhuset og alle gik ret hurtigt omkuld.

Søndag skulle vi pakke tøj og sager ned og det gik i bilen ned til badeland. Allerede i omklædning sagde Ronja, at hun ville sove, så vi fandt hurtigt en kravlegård og hun gik omkuld og sov en god times tid. Derefter stod det på plaskeri i babybassinet og lidt frokost i badetøjet.
Efter omklædning var der leg og kaffe i Monky Tonkyland og kl. 14. kaldte bilen.
Vi kørte hjem hver for sig - heldigvis havde Ronja sin skærm og Disneytegnefilm, så turen blev klaret uden stop på 2,5 time.

Tak for en skøn tur for 3. år i træk - bare vi også skal afsted igen næste år!