"Se mor, Freya har givet mig kæmpe-Plys"

Ronja skulle følge den blå snor ud i legehuset og der stod en blå trehjulet cykel fra far og mor!

Ronja fik en løbecykel fra farmor og farfar

Minnie Mouse-kagen - luksuschokoladekage og hindbærmousse overtrukket med lyserød fondant, lavet af Anette (fruenskager.com)

Så blev Ronja 2 år søndag d. 10. juni 2012!

Fejringen startede allerede dagen inden, hvor kusine Freya, fætter Noah og fætter Elias kom kl. 15 og skulle overnatte.
Til trods for lidt regnvejr så blev der grillet skumfiduser og leget indtil aftensmaden stod på bordet: spaghetti á la carbonarra - et stort hit!
Så stod det på guf foran tv´et, for far skulle se fodbold: Danmark-Holland (EM - Danmark vandt 1-0).
Ronja så ikke hele fodboldkampen, for mor mente, at hun skulle være ren på sin fødselsdag og derfor måtte hun en tur i bad og derefter på hovedet i seng.

Fødselsdagen startede kl. 7 med vækning med fødselsdagssang, sunget af de overnattende og mor og far.
Så var det morgenmadstid og Ronjas yndlingsmorgenmad: hjemmelavede chokolade-corissants. Nu skulle alle gaverne fra mor og far åbnes - fra duplo til en blå trehjulet cykel. Og sørme om ikke Ronja fik en kæmpe-Plys af kusine Freya - bestemt en af dagens bedste gaver!

Kl. 9 gik alle ned til naboens heste og mor gjorde den islandske hoppe Pila klar til ridning og alle 4 børn fik et par ture på græsplænen ved "indianerland".
Bagefter var det legetid til Freya, Noah og Elias blev hentet kl. 11 og så måtte der også lidt mad indenbords inden puttetid i barnevognen med Minnie og Mickey Mouse.

Kl. 14 kom fødselsdagsgæsterne: mormor, morfar, moster Sara, oldemormor, farmor, farfar, faster Mette, onkel Buller, kusine Freya, fætter Noah og fætter Elias.
Og sikke et gaveorgie - Ronja kunne ikke helt overskue det og halvdelen måtte gemmes til efter boller-og-kage-spisningen.
Kagen var en Minnie Mouse kage, som fik store komplimenter på både smag og udseende - tak til Anette!

Gaven fra moster Sara var en traktor, som Ronja ka cykle på og den kom hurtigt i brug af både Ronja, kusine og fætrene, da vejret heldigvis holdt tørt.

Kl.16.30 kørte mormor, morfar, moster Sara og oldemormor hjem og der blev bestilt pizza til resten, som Ronja nød i stor stil - pizza og pasta er absolut favoritmenuerne til aften.

Kl. 18.30 kørt alle gæsterne og en træt Ronja satte sig i sofaen med kæmpe-Plys og slappede lidt af til Disney Junior indtil sengen kaldte omkring kl. 19.30.

Ronja havde en fantastisk dag, så tak til alle for at være en del af hendes 2 års fødselsdag!